2.8.2016

Mikä tämä blogi on?



Hoi hoi, tästä alkaa uusi blogini, joka tulee keskittymään kaikkeen kukkiin, puutarhaan ja alan opiskeluun liittyvään. Loikkasin media-alalta opiskelemaan puutarhatalouden perustutkintoa monimuoto-opintoina syksyllä 2015. Opintoja alkaa olla siis takana kohta vuosi ja toinen on vielä edessä.
Vuoden aikana me aikuisopiskelijat olemme opiskelleet puutarha-alan perusasioita ja loppuvuodesta jakaannuimme viheralan sekä kukka- ja puutarhakaupan erikoistumisryhmiin. Itse jatkan opintojani kukka- ja puutarhakaupan puolella ja odottelinkin tulevaa opintietä innolla.

Jalosyreeni Beauty of Moscow eli Moskovan kaunotar aloitteli alkukesällä kukintaansa työpaikallani taimistolla.

Tulevien opintojen lisäksi tulen palaamaan tässä blogissa takautuvasti myös menneisiin oppeihin, sillä blogin tarkoitus on toimia samalla opintojen oppimispäiväkirjana. Postauksia saattaa siis tulla vähän sekalaisista asioista epäloogisina ajankohtina, mutta eiköhän siitä selvitä.

Muuten asiaa tulee omista vihreistä intohimoista ja oivalluksista. Omaa puutarhaa minulla ei ole, mutta saan toteuttaa itseäni äitini pienellä rivitalopihalla. Tovottavasti joskus pääsen riehumaan myös omalla pihallani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti